Workshops

Ontdek samen met mij de boeiende wereld van fotografie en verrijk je vaardigheden door deel te nemen aan mijn inspirerende workshops. Gedurende mijn carrière heb ik mijn kennis en ervaring gedeeld via workshops die zowel beginners als gevorderde fotografen aanspreken. Hieronder tref je een overzicht van de verschillende mogelijkheden tot het beter leren fotograferen. Klinkt onderstaande niet uitdagend genoeg? U bent altijd welkom om contact met mij op te nemen indien je vragen hebt voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijke workshop voor jou of jouw team. 

Foto-nabewerking

Duik samen met mij dieper in de wereld van beeldbewerking met hands-on trainingen in het gebruik van geavanceerde software zoals Adobe Photoshop en Lightroom. Ik deel mijn expertise om je te begeleiden bij het perfectioneren van je foto’s, het ontwikkelen van een unieke postproductiestijl en het verkorten van je workflow.

Het Perfecte Teamplaatje 

Samen met Marjon Hetsen heb ik ‘Het Perfecte Teamplaatje’ ontwikkeld. Dat is een unieke workshop gericht op groepen met een sterke nadruk op teamdynamiek. Dit is niet zomaar een teamuitje; het combineert het verfijnen van fotografische vaardigheden met het verdiepen van onderlinge verbindingen binnen teams.

Het perfecte teamplaatje, workshop fotografie, photowalk, smartphone, spiegelrelfex, teambuilding

Door samen te werken aan het vastleggen van creatieve opdrachten ontstaat niet alleen een verzameling prachtige foto’s, maar ook een versterkt gevoel van teamcohesie, oftewel teambuilding. Als dit iets voor jouw team, groep of personeel lijkt, kijk dan op onze website en geef je op.

Fotografie 

Ik bied workshops aan die zich richten op zowel smartphone- als spiegelreflexcamera’s. Tijdens deze interactieve sessies begeleid ik je bij het verkennen en verbeteren van je fotografische vaardigheden. Of je nu pas bent begonnen met fotografie of je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, onze workshops zijn zó ingericht om je te leren ‘kijken’ en je de tools te verschaffen om je creatieve visie tot leven te brengen. Kortom; om een verhaal te vertellen met je foto’s.

Heb je interesse in het volgen van een workshop smartphonefotografie, dan kan dat al vanaf 39,95 per persoon (minimaal 4 personen) voor een dagdeel van ongeveer 3 uur. Tijdens deze photowalk, op een locatie naar keuze, gaan we alle aspecten van de smartphonefotografie behandelen, waarbij zowel licht en compositie als de verschillende technieken van de smartphone aan bod komen.

Ben je al wat verder met de fotografie en wil je leren fotograferen met een spiegelreflexcamera. Dan kan dat al vanaf 125 per persoon. Tijdens deze workshop leer ik je over de techniek van je camera op een toegankelijke manier. We gaan samen op pad en leren zo per situatie hoe je je camera het beste gebruikt, welke instellingen, standpunt en composities er mogelijk zijn. De duur van deze 1 op 1 workshop is ongeveer 3 uur.