Over mij

 

Als enthousiaste landschapsfotograaf leg ik graag de schoonheid van mistige landschappen in Noord-Holland vast. Mijn unieke stijl en technische vaardigheden hebben wereldwijde erkenning op Instagram opgeleverd, en ik heb mijn lens gericht op diverse fotografische uitdagingen. Mijn toewijding aan het vak heeft me naar de Foto Academie in Amsterdam geleid, waar ik Conceptuele Fotografie studeer en de cursus Evenementenfotografie heb gevolgd bij Selma van der Bijl.

Naast mijn eigen fotografiebedrijf ben ik in vaste dienst als fotograaf bij een online houthandel, waar ik creatieve beelden en producten vastleg die de schoonheid van hout benadrukken. Mijn passie voor landschapsfotografie heeft deuren geopend naar diverse regio’s in heel Europa, waar ik deze in dienst ter plekke in beeld mocht vangen.

Mijn portfolio omvat veel landschappen en diverse opdrachten, waaronder bedrijfsfotografie, jubileumvieringen, familiefoto’s en portretten. Mijn unieke stijl wordt herkend en gewaardeerd, wat leidt tot de mogelijkheid om verschillende verhalen te vertellen door mijn lens. Mijn werk heeft niet alleen sociale media-aandacht getrokken, maar ook samenwerkingen met musea en culturele instellingen.

Workshops, teambuilding & training

Ook deel ik mijn fotografische expertise in toegankelijke workshops voor zowel smartphone- als spiegelreflexcamera’s, inclusief hands-on trainingen voor foto-nabewerking met software zoals Adobe Photoshop en Lightroom. Daarnaast deel ik inzichten in doeltreffend gebruik van sociale media. In samenwerking met Marjon Hetsen heb ik ‘Het Perfecte Teamplaatje’ ontwikkeld, een unieke workshop gericht op teamdynamiek en fotografische vaardigheden. Deze workshop gaat verder dan alleen fotografie en resulteert in prachtige beelden en versterkte teamcohesie.

Een ander facet van mijn workshops omvat het aanleren van effectieve strategieën voor het gebruik van sociale media. Hierbij deel ik niet alleen technische aspecten, maar ook mijn inzichten in het opbouwen van een online aanwezigheid en het creëren van impactvolle visuele verhalen.

Benieuwd hoe ik jouw fotografische vaardigheden naar nieuwe hoogten kan tillen? Ik sta open voor nieuwe uitdagingen en samenwerkingen. Neem gerust contact met me op voor vragen, opdrachten of een gesprek over de prachtige wereld van fotografie.

enthousiaste landschapsfotograaf